claudia_guillem_foto

M’agradaria més explicar-te qui sóc i a què em dedico amb tu al davant, per poder veure la cara que poses, preguntar-te què és el que més t’interessa saber, ajustar i adaptar la meva explicació a les teves necessitats o inquietuds… Però com que això en el web és difícil, et faig una pinzellada de què he fet, i per què, i et convido a que em truquis o m’escriguis si tens ganes de saber més coses.

SÓC EXPERTA EN INTERVENCIONS SISTÈMIQUES I GESTIÓ DE PROCESSOS DE CANVI PROFESSIONAL

Ja fa temps que dono suport a professionals i equips a l´hora de desenvolupar competències, identificar i crear xarxes professionals i construir estratègies relacionals perquè millorin les seves pràctiques.

LES MEVES EINES PROFESSIONALS PROVENEN DE MOLTES DISCIPLINES

Vaig estudiar Ciències Polítiques perquè volia analitzar i entendre millor l’entramat d’organitzacions públiques i privades de la nostra societat.

Un cop llicenciada, com que m´interessava molt allò que passa a un nivell més “micro”, entre les persones, em vaig formar en Teràpia Familiar Sistèmica a l’UAB -Hospital de Sant Pau, on vaig aprendre a analitzar les relacions humanes des d’una perspectiva sistèmica.

Més tard vaig complementar la meva formació amb dos màsters:
– el Màster en Desenvolupament Organitzacional i Gestió de Processos em va servir per aprofundir en el món organitzacional i empresarial
– el Màster en Recerca i Avaluació Qualitativa em va enriquir des del punt de vista epistemològic i metodològic

Tot aquest recorregut formatiu m’ha aportat un ampli ventall d’eines i coneixements que em permeten crear metodologies i processos específics per a cada professional i equip.

HE TREBALLAT I TREBALLO PER A PROFESSIONALS I EQUIPS DE DIVERSOS SECTORS

He acompanyat a moltes presones en processos de canvi i millora professional, des d’artesans i altres professionals autònoms fins a directius de diferents sectors.

He fet projectes per a equips de diverses Administracions Públiques com Ajuntaments, Diputacions, Generalitat i també del Tercer Sector Social.

He treballat per a empreses, des de PiMEs fins a grans grups empresarials; clústers i professionals independents.

He dinamitzat  grups en el marc de projectes de recerca tant a nivell local com a nivell europeu.
He fet formació a emprenedors i equips en el marc d’institucions com Barcelona Activa, i diverses empreses i organitzacions.

El meu interès pel món dels professionals i les relacions m’ha portat a muntar, juntament amb el Ramon Crespo, un espai de treball compartit a Barcelona.

Trobaràs més informació al meu linkedin.

QUAN TREBALLO…I TAMBÉ QUAN NO TREBALLO

Procuro sempre saber fins on puc empènyer, quan haig de mimar, quan puc exigir, quan puc parlar, quan només haig d’escoltar.

Cuido. Busco la manera de crear vincles amb les persones.

No sé si he respost les preguntes que tenies al cap abans de llegir aquesta pàgina… si tens curiositat o interès per saber més coses, no dubtis en posar-te  en contacte amb mi i trobem una estona per parlar.

Vols saber com treballo?