com_treballo

ACOMPANYANT-TE A DESENVOLUPAR LES TEVES COMPETÈNCIES

En l’àmbit professional cada cop es valora més que la persona sigui competent en aspectes socio-personals o transversals, que no tenen a veure únicament amb una activitat professional determinada.

Fer-nos competents en aquest tipus d’habilitats requereix processos d’aprenentatge que sovint no podem fer sols. Aprendre a liderar un equip, a gestionar els conflictes, a planificar la nostra feina, a prendre decisions, ser assertius o gestionar les nostres emocions, etc. són aspectes essencials de la nostra activitat professional.

T’acompanyo en aquest procés d’aprenentatge, treballarem les competències transversals per millorar o canviar la teva vida professional.

MILLORANT LES TEVES HABILITATS DE RELACIÓ

Les relacions que establim amb els companys, els caps, els col•laboradors, els proveïdors, els clients, o amb nosaltres mateixos, tenen un rol fonamental en la nostra vida professional.

Ser conscients del tipus de relacions que construïm amb les persones que ens envolten no és fàcil. I encara menys fer-nos competents per canviar-les o millorar-les.

Aprendre a relacionar-nos millor pot ser senzill i enriquidor, i té un impacte immens en el nostre dia a dia. Saber què dir i com dir-ho, saber fer, saber cuidar, saber exigir, saber escoltar, saber comprendre, saber demanar, saber dir que no… són “sabers” essencials que desenvoluparem en el procés.

Et guio en l’anàlisi i millora de la teva manera de relacionar-te amb les persones que t’envolten en l’àmbit professional.

PARTINT DES DEL QUE ET PASSA A LA PRÀCTICA

Les habilitats i les competències s’adquireixen de manera vivencial. S’aprenen més des de la pràctica i l’experiència que des de la teoria.

Analitzem les situacions que et preocupen, busquem la manera de desbloquejar-les, juguem, practiquem, simulem situacions reals. Aprendràs fent, posant-te a la pell dels teus interlocutors i prenent consciència de la teva manera de fer.

SEGUINT PROCESSOS ÚTILS, AL TEU RITME

El que és vàlid per tu pot ser que no ho sigui per algú altre, el que a tu et fa sentir còmode potser no és còmode per a tothom. Busco la manera de seguir un procés valuós i significatiu per a tu.

A l’inici del procés segurament ens veurem i parlarem més sovint i el treball serà més intens. Farem sessions de treball, ens escriurem mails, ens trucarem, parlarem per skype… el que faci falta.
A mesura que avancem ens anirem veient menys. Arribarà un moment que només et caldrà fer-me alguna trucada de tant en tant… o ni això!

Vols saber qui sóc?